Produsele noastre

Gasiti mai jos o parte din produsele noastre reprezentative

Natural. Sanatos. Gustos. Hranitor.

Descoperiti gustul autentic al produselor de pe dealurile Clujului. 

Din dragoste pentru agricultura, va prezentam cu mandrie rodul muncii noastre

Minim de chimicale

Pastram metode traditionale de combatere daunatori si fertilizare

Proaspat si sanatos

Mereu produse proaspete. Le poti culege chiar tu cu mana ta din camp.

100% Organic

Produse naturale
Neprocesate
Nemodificate genetic

01.

Fasole verde

Fasolea verde proaspătă are un conținut foarte scăzut de calorii (31 de calorii la 100 g de păstăi de fasole crudă) și nu conține grăsimi saturate. Cu toate acestea, sunt o sursă excelentă de vitamine, minerale și micronutrienți derivați din plante.

Fasolea este o sursă foarte bogată de fibre dietetice.Fibrele ajută și la protejarea mucoasei colonului prin scăderea timpului de expunere la substanțele toxice, precum și prin legarea și eliminarea substanțelor chimice care cauzează cancer de intestin.

Fasolea verde conține niveluri excelente de vitamina A și antioxidanți polifenolici flavonoizi care promovează sănătatea, cum ar fi luteina, zeaxantina și beta-carotenul în cantități potrivite. Acești compuși ajută la protecția împotriva radicalilor liberi derivați din oxigen și a speciilor reactive de oxigen (ROS) care joacă un rol în îmbătrânire și în diferite procese care conduc la boală.

 Prin urmare, substanțele chimice cu xantină din fasolea verde oferă o anumită protecție în prevenirea bolii maculare la adulții în vârstă.

02.

Porumb dulce

Acest aliment pe langa gustul deosebit are si o serie de beneficii pentru sanatate, intrucat furnizeaza organismului substante nutritive indisponibile acestuia, precum sintosterolul, acizii grasi si esterici, saponinele si alcaloizii, sigmasterolul si alte glucide solubile.

Nutrientii din porumbul dulce sunt asimilati intr-o masura optima de organism, fara sa fie insotiti de o cantitate mare de amidon, care se acumuleaza atunci cand porumbul avanseaza spre maturitatea fiziologica, iar invelisul boabelor devine tare.
Beneficii pentru sanatate ale porumbului dulce: Sanatate cardiovasculara, prevenirea cancerului la plamani, Imbunatatirea memoriei, Protejarea vederii, Controlul greutatii, Mentinerea sanatatii membranelor, Incetinirea procesului de imbatranire, grabirea recuperarii in urma racelii si gripei

 

03.

Porumb boabe

Distribuie Porumbul este una dintre cele mai populare cereale din lume. Boabele de porumb se utlizeaza inca din vechime in alimentatia oamenilor cat si pentru animale. Originar din America, porumbul si-a gasit rapid utilizari variate in multe ramuri. Din 100 kg boabe de porumb se pot extrage: 77 kg mălai sau 63 kg amidon sau 71 kg glucoză sau 44 litri alcool sau 50kg izomeroză. Porumbul ca cereală integrală este la fel de sănătos ca orice cereală, deoarece este bogat în fibre și multe vitamine, minerale și antioxidanți.